Делото срещу Иво Даскалов, по-известен с прякора си -  Лудия, се

...
</TD
>Делото срещу Иво Даскалов, по-известен с прякора си -  Лудия, се
Коментари Харесай

Иво Лудия по спешност в болница!

Делото срещу Иво Даскалов, по-известен с прякора си -  Лудия, се отсрочи заради неявяването му пред пловдивския Апелативен съд през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Иво Даскалов е постъпил в УМБАЛ " Свети Георги " по неотложност сутринта на 14 февруари, и сега е под лекуване там. Това е и повода заради която през днешния ден се отсрочи делото, което е планувано за 23 март тази година. 

В негова отбрана юристите Йордан и Константин Давчеви се явиха пред съда, както и юристите на жертвите и очевидците. След като не се явиха освен Иво Лудия, а и няколко от очевидците, всички юристи не желаеха да бъде обещано ход на делото.

За идващото планувано дело правосъдният състав ще изиска от болничното заведение заверено копие от цялата здравна документи обвързвана със положението и лекуването на Даскалов, както и инспекция на целият медицински екип който се грижи за него сега. Напомняме, че на последното дело по случая предходната година, 

Инцидентът е станал на 2 май предходната година, когато Иво Лудия чествал Великден със свои близки и познати в къща в село Бойково. Въпреки че през целия ден употребявал алкохол, към 21,30 часа той потеглил за Пловдив с БМВ Х5, като в колата качил двама свои познати.

На Околовръстното шосе Иво Даскалов подхванал изпреварване, само че със скорост от 180 км/час се блъснал в идващото отсреща БМВ 730 Д. На място починали водачът на второто БМВ - Н.И. (на 43 години), както и двамата пасажери в автомобила на Лудия, надлежно на 36 и 38 години. Установен по неоспорим метод бил и фактът, че Даскалов карал с 2,17 промила алкохол в кръвта.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР